Finnmech

Tarjoamme asiakkaan tarpeista riippuen konsultointi- ja suunnittelupalveluita

  • Materiaalitekniikan
  • Lujuuslaskennan ja
  • Koneensuunnittelun aloilla.

Meillä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus materiaalien testauksesta ja vaurioanalyyseistä. Tunnemme materiaalien ominaisuudet ja osaamme valita materiaalit käyttökohteen mukaisesti. Materiaalivaurioiden tutkiminen ja analysointi ovat vahvaa osaamisaluettamme.

Meillä on käytössä nykyaikaiset työkalut koneenosien suunnitteluun sekä jännitysten ja lujuusominaisuuksien määrittämiseen. Lujuuslaskennan ja materiaalitekniikan osaamisen myötä olemme asiantuntijoita materiaalien murtumismekaniikassa.

Tarjoamme koneiden ja laitteiden valmistuksen ja asennuksen valvontaa ympäri maapallon. Meillä on kokemusta mm. offshore-laitteiden asennuksesta vaativissa meriolosuhteissa. Tarvittaessa voimme valvoa asiakkaan etua hyvinkin vaativissa asennuksissa tai ympäristöissä.

Meillä on kokemusta teknisistä kenttätarkastuksista, joista esimerkkinä voi mainita toimitusjohtaja Markku Nevalaisen toiminta Keskuskauppakamarin hyväksymänä Tavarantarkastajana metalleihin ja korroosionestoon liittyvissä tarkastuksissa.